Om Maria

Book en tid


Om MariaMariaMit navn er Maria.

Jeg er 4årig udannet frisør og har efterhånden omkring 12 års erfaring i faget.
Jeg har været selvstændig siden 2017, hvor jeg åbnede min første salon i Randers. Siden har jeg haft salon i Viborg og nu i Aarhus.

Skøn fordi du bliver skøn hos mig, vi får din skønhed frem, det er skønt at kommer her, og jeg nyder at beskæftige mig med skønhed.

Hos mig er du midtpunkt, og det er vigtigt for mig at du føler dig 100% tryg.
Når du sætter dig i stolen hos mig, har du min fulde opmærksomhed, jeg har nemlig kun en kunde af gangen. Vi får os først en god snak om, hvad du ønsker dig, og hvad der er muligt for dig på dagen og måske på længere sigt. Jeg giver mig god tid til at forklare dig den kommende proces, så du hele tiden ved, hvad der sker omkring dig.

Gode kvalitetsbehandlinger tager tid, og derfor er det vigtigt, at der er tid nok til dig.
Under din behandling vil jeg gennemgå hvilke produkter, der passer til dig, og hvad du og dit hår har brug for. Hjemmepleje spiller en kæmpe rolle i forhold til at have et smukt hår, som er stærkt og glansfuldt trods at det er kemisk behandlet.

Jeg nyder at lave mange forskellige behandlinger og kan godt lide, at der er variation i mit arbejde. Dog har passionen for farver vokset sig større gennem de senere år. Jeg finder teorien bag farverne og større farveopgaver yderst interessant. Det er fedt at have projekter med mine kunder, hvor vi fx arbejder os fra mørk til lys – UDEN at gå på kompromis med hårets kvalitet. Udover min interesse for farver er det nemlig alpha og omega for mig, at håret bliver bygget op med den rigtige pleje undervejs!

Du skal vælge skøn, hvis du:

• Elsker at være midtpunkt
• Ønsker frisørbehandlinger af høj kvalitet
• Nyder at slappe af og blive forkælet
• Vil have en ærlig forklaring på dine muligheder

Velkommen i skøn

Maria Nørum

Produkterne


- Pravana
- B3 Brazilian Bond Builder
- Malibu C
- Balmain

b3 Brazilian Bond Builder

Jeg bruger b3 Brazilian Bond Builder i alle mine behandlinger. B3 er et system, som blandt andet sørger for at der ikke sker skade på håret under kemiske behandlinger.

Udover at kunne bruges i farve, lysning og toning, så kan b3 også tilbyde en treatment, en split end bonder og et sæt af 4 stk. produkter til behandling hjemme.

De 4 produkter:
- Shampoo
- Conditioner
- Spray
- Maske

Der er milde i duften, sindsygt drøje og efterlader dit hår i den bedst mulige stand. Det er vigtigt at sige at b3 ikke 'bare' er en god shampoo - et bonder system arbejder på en bestemt måde inde i håret og giver helt andre resultater end almindelige produkter.

- Jeg er altid klar på en mere teknisk forklaring, når vi ses i salonen.

b3 er i øvrigt godkendt til Curly Girl Metoden, da produkterne er sulfatefri, parabene og silikonefri. Derudover er de veganske.

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com