Behandlinger

Book en tid


BehandlingerNy farve kunde i skøn


Som ny farvekunde kan du have spørgsmål til forskellige ting. Hvor langt kan vi nå, hvad klæder dig, hvordan passer du på det nye hår og hvad kræver det. Derfor kan du booke en konsultation, hvor vi har tid til at aftale dit forløb. En konsultation koster 350,- og beløbet vil blive trukket fra den endelige behandling, hvis du booker en

Info om online-booking


Med online-booking er det let og enkelt for dig at booke tid, når det passer dig. Denne løsning er til dig, som i forvejen ved hvilken behandling/behandlinger der skal udføres.

- Er du i tvivl om hvordan du booker online, hvilke behandlinger du skal vælge eller andet, så ring i salonen på 51719899 i stedet.
Da min salon er et sted, hvor man skal kunne koble fra og slappe af, er det meget vigtigt for mig, at der er tid nok til dig.
Booker du en behandling og ønsker noget andet, når du møder til aftalen, kan jeg ikke garantere dig at dette er muligt på dagen – men jeg vil selvfølgelig gøre hvad jeg kan, for at opfylde dine ønsker.


Balayage


Balayage er tidens største trend indenfor teknikker til farve/lysning af langt hår. Teknikken giver et smukt og naturligt look. Kunsten er at få skabt dimension i håret, samtidig med at farverne nærmest glider sammen, ned af håret.
Dybde og toner varierer efter dit ønske.

En balayage behandling er meget individuel og derfor er det vigtigt for mig, at vi har en dialog omkring dine ønsker, hårets historie mm.
- Hvis du fx selv har farvet dit hår med hjemmefarve, er det vigtigt at fortælle det, inden vi starter behandlingen. Hjemmefarve er svær at lysne.
De nedenstående priser indebærer selve de fadede highlights inkl. B3 i alle farver, B3 Treatment, toning og klip. Der vil ikke være tillæg for længere eller tykkere hår, men hvis vi overskider den afsatte tid, vil der være et tillæg. Du skal regne med ca 5 timer.

Balayage 3600,-


Afbuds politik


Er du blevet syg eller er af andre årsager forhindret i at møde til vores aftale, skal afbud ske senest 24 timer før. Et afbud skal ske pr. telefon eller via det link du modtager ved bekræftelse af din behandling. Har du mistet linket, kan du nemt få tilsendt et nyt, under online booking, her på siden. Overholdes afbudsfristen ikke, vil du blive faktureret 50% af behandlingens pris. Udebliver du helt, vil du blive opkrævet hele beløbet.


Retur politik


Har du købt en vare hos mig, som du alligevel ikke ønsker, ombytter jeg gerne til anden vare eller tilgodebevis, såfremt varen er uåbnet/ubeskadiget. Du kan altså ikke få pengene retur. Husk altid din kvittering ved ombytning.


Garanti


Som en service, stiller jeg altid 7 dages garanti på behandlinger. Det vil sige, at hvis noget skal rettes, skal du ringe i salonen indenfor 7 dage. Vi aftaler en tid, hvor vi tilretter.

Info om Hairtalk extensions


Hairtalk tape extensions er 100% ægte remy hår. Det betyder at alle hårstrå vender samme retning. Skællaget er bevaret og håret er ikke overfladebehandlet.
Håret er indisk tempelhår af fineste kvalitet, specielt udvalgt til det skandinaviske marked.

Hairtalk har patent på det skånsomme tapesystem, som håret påsattes med. Det mest skånsomme i verden. Tapen er ultratynd og kan hverken ses eller mærkes i håret.
Hairtalk extensions kan sættes i selv det tyndeste hår. Det er nemt og hurtigt at få håret af håret igen og ingen taperester bliver efterladt i håret.

Længder: 25, 40 og 55cm.

Bedste pleje-råd til dig som extension bruger:

• Brug B3 produkter for at bevare garanti
• Brug rigeligt af de fugtgivende B3 produkter for at tilføre håret den fugt og pleje, som det har brug for
• Saml håret i en fletning eller løs hestehale når du sover
• Gå aldrig i seng med vådt hår
• Børst håret grundigt inden vask
• Føntør helt tørt inden du styler med varmeredskaber og vær forsigtig med glatte/krøllejern ved tapen
• Rens din Hairtalk børste
• Undgå salt/klorvand (kan misfarve). Skal du på sol-ferie, så sørg for ekstra fugtgivende pleje eller hold en pause med dine extensions

Full extension 25cm fra 4120,-
Full extension 40cm fra 5350,-
Full extension 55cm fra 7100,-

Det er ikke altid nødvendigt med en full extension og derfor kan priserne variere lidt.
Kontakt mig i salonen for yderligere informationer om priser.

Bemærk venligst:

Jeg arbejder KUN med Hairtalk hår. Det vil sige at jeg ikke påsætter hår fra andre firmaer eller hår, som man selv har med. Dette er for at sikre den bedste kvalitet af hår og påsætning, på markedet.

NYT
Du får nu 6 mdr. garanti af dit nye Hairtalk hår ved brug af B3 Extension serie. Den består af 3 vanvittig gode produkter, som jeg vejleder dig i, i salonen.

Klip


Mor/datter el. veninde tid
Klip + b3 treatment for to. Nyd en hyggelig stund med en du holder af. I bliver begge klippet og får en genopbyggende og fugtgivende b3 treatment
1750,-

Dameklip
Inkl. hårvask og let hovedbunds massage
575,-

Dameklip (ny kunde m. kraftigt hår)
Denne booking er til dig som ikke har besøgt salonen før, men som ved at dit hår er kraftigt og tager lang tid at klippe.
750,-

Dameklip + b3 treatment
875,-

Herreklip
450,-

Pandehår
110,-

Bryn og vipper


Brynfarve + retning af bryn
185,-

Bryn farve
100,-

Bryn ret
Voks eller pincet
85,-

Bryn ret + farve + vipper farve
280,-

Bryn og vipper, farve
200,-

Vipper farve
100,-

Balayage (Vær opmærksom på at dette er en komplet balayage behandling med alt hvad det indebærer)


Balayage (læs venligst hele beskrivelsen)
Denne behandlig indeholder følgende: Frihåndsmalet lysning, evt. babylights, toning og B3 i alle farver, B3 Treatment og klip. Jeg har sammensat denne behandling, så der er god tid til dig og så du ikke skal bekymre dig om hvor vidt du har booket det rigtige eller ej. Det er nødvendigt at tone håret efter lysningen, for at korrigere tonerne i håret og for at lukke håret af og afslutte. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. B3 er et must, da lysningen ikke skal skade håret under behandlingen. Vær opmærksom på at dette kan tage op til 5 timer.
3750,-

Reflekser (Vær opmærksom på at dette er en komplet refleks løsning med alt hvad det indebærer. Læs venligst hele beskrivelsen)


Reflekser i kort hår (fra over ørene, læs venligst hele beskrivelsen)
Denne behandling indeholder følgende: Klassiske reflekser, toning og B3 i alle farver og klip. Det er nødvendigt at tone håret efter lysningen, for at korrigere tonerne i håret og for at lukke håret af og afslutte. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. B3 er et must, da lysningen ikke skal skade håret under behandlingen.
2975,-

Reflekser i mellemlangt hår (fra ørene og ned til skulderen, læs venligst hele beskrivelsen)
Denne behandling indeholder følgende: Klassiske reflekser, toning og B3. Det er nødvendigt at tone håret efter lysningen, for at korrigere tonerne i håret og for at lukke håret af og afslutte. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. B3 er et must, da lysningen ikke skal skade håret under behandlingen.
3275,-

Reflekser i langt hår (fra skulderen og ned, læs venligst hele beskrivelsen)
Denne behandling indeholder følgende: Lysning, toning og B3 i alle farver, B3 Treatment og klip. Det er nødvendigt at tone håret efter lysningen, for at korrigere tonerne i håret og for at lukke håret af og afslutte. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. B3 er et must, da lysningen ikke skal skade håret under behandlingen.
3750,-

Reflekser i front og top (hvis du allerede er kunde)
Reflekser i front og over skildningen + toning, B3 i toningen og B3 Treatment
2250,-

Komplette opfriskningsløsninger, toning og klip (inkl. B3 i toningen)


Klip, toning inkl. B3 i farven, kort hår (over ørene)
Bemærk at dette er en komplet opfriskningsløsning. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. Ønsker du flere nuancer vil der forekomme tillæg.
1350,-

Klip, toning inkl. B3 i farven, mellemlangt hår (fra ørene og til skulderen)
Bemærk venligst at dette er en komplet løsning. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. Ønsker du flere nuancer vil der forekomme tillæg.
1550,-

Klip, toning inkl. B3 i farven, langt hår (fra skulderen og ned)
Bemærk venligst at dette er en komplet løsning. En toning giver glans og det er den som bestemmer om håret er varmt eller koldt i farven. Ønsker du flere nuancer vil der forekomme tillæg.
1750,-

Toning eller helfarve (inkl. B3 i farven)


Bundfarve inkl. B3 i farven
Helfarve i bunden. inkl. B3 i farven
675,-

Kort inkl. B3 i farven (over ørene)
Denne behandling indeholder: Helfarve/én farve i hele håret med B3i farven. Ønsker du bundfarve, eller flere nuancer, vil der forkomme tillæg. Det gælder ligeledes hvis du har meget tykt/langt hår.
1100,-

Mellem inkl. B3 i farven (fra ørene og ned til skulderen)
Denne behandling indeholder: Helfarve/én farve i hele håret inkl. B3 i farven. Ønsker du bundfarve, eller flere nuancer, vil der forkomme tillæg. Det gælder ligeledes hvis du har meget tykt/langt hår.
1500,-

Farve i langt hår inkl. B3 i farven (fra skulderen og ned)
Denne behandling indeholder: Helfarve/én farve i hele håret inkl. B3 i farven.
1650,-

Hairtalk extensions


Cleansing behandling af extensions
Afrens af extensions med B3, vask og føn.
750,-

Opryking af tape extensions
Aftagning og ny påsætning af dine Hairtalk tape extensions Bemærk venligst: Jeg påsætter kun Hairtalk hår, dvs. ikke hår fra andre fimaer eller hår man selv medbringer
1000,-

Konsultation Hairtalk Extensions (læs venligst beskrivelsen)
En lille uforpligtende snak til dig som vil høre mere om Hairtalk tape extensions. Beløbet, som betales ved denne behandling trækkes fra prisen på extensions når du får dem påsat første gang.
350,-

Andet


Konsultation (ny farve-kunde, læs venligst beskrivelsen)
Denne booking er tænkt som en lille pre-talk, inden din farvebehandling. Vi snakker om ønsker og muligheder og du får nødvendig vejledning. Beløbet trækkes fra dit depositum (1000,-) Depositum trækkes fra din endelige behandling. OBS depositum er IKKE refunderbart, men hvis du har brug for at flytte din tid, ´flytter´beløbet naturligvis med.
350,-

Genopbyggende behandlinger og kur


B3 Treatment (som tillæg til anden behandling)
325,-

B3 Treatment (stand alone)
Ultra genopbyggelse af dit hår. Styrker og genskaber hårets byggesten, fugter og giver styrke. Vi starter altid med at rense dit hår for mineraler, tungmetaller, skidt, gamle produkt rester mm. Her efter får du din Treatment som holder op til 12 hårvaske. Inkl. Vejledning, føntørring og styling naturligvis.
750,-

Young Again
Crystal Gel og B3 Treatment og B3 split-end bonder ULTIMATIV gennemgående pleje af hele håret, fra yderst til inderst. Håret peeles, renses i dybden, genopbygges og plejes helt igennem. Dette er måden hvorpå et kemisk behandlet hår, kommer tættest på tilstanden på et jomfruhår (et ikke-kemisk behandlet hår).
1550,-

Young Again Color Remover
Fjerner ophobninger af både mineraler og gammel farve. Perfekt til dig som ønsker et lysere hår, men er farvet i forvejen. Her er det muligt at fjerne farve på en yderst skånsom måde. Genopbygning med B3 Treatment og B3 split-end bonder. For optimal holdbarhed anbefales korrekt pleje. Du får naturligvis rådgivning under behandlingen
1550,-
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com